
Гречаний китайський чай Ку Цяо білий 250 грамів, чай із гречки в скляній банці
539 ₴
- В наявності
- Код: 0028
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Гречаний чай — це молоде насіння гречки, яке збирають у певну пору року. На фабриці вони піддаються спеціальній підготовці, після чого їх можна використовувати в їжу способом звичайного заварювання гарячою водою. У Китаї гречаний чай називають Куцяо Чха.
У разі регулярного вживання напою вдається відновити імунітет, запобігти розвитку багатьох патологій і їх рецидивів. Напій на основі гречки вважається чудодійним засобом від зайвих кілограмів. Однак, для отримання бажаного результату важливо знати, як правильно готувати та вживати гречаний напій.
Для приготування напою застосовується і зелений чай гречки, але вона цінується не так високо — у ній міститься менше цінних речовин.
ОСОБЛИВОСТІ ПРОДУКТИВАННЯ КІТАЙСКОЇ ЧА З ГРІЧКИ
Основною відмінністю виробництва гречаного чаю від звичайного вважається те, що немає етапу визрівання. Для напою застосовуються молоді зерна татарської гречки, а не листя. Вважається, що в цей період у зернах накопичується максимальна кількість цінних хімічних елементів і мінералів.
Під час виробництва гречаного чаю не утилізуються стебла, листя та лузка, оскільки їх використовують для заварювання напою. Однак, у такому чаї кількість корисних речовин набагато менша. Для збереження смаку, аромату та лікарських властивостей для приготування напою потрібно використовувати цільне не огрубіле насіння. У процесі виробництва немає механічного та термічного оброблення.
ПІЛЬЗА ЧА З ГРІЧІХИ
Китайці вважають гречаний чай цінним джерелом корисних властивостей, які розкриваються у разі регулярного вживання напою. Він надає на організм таку дію:
активізує захисні сили, відновлює роботу імунної системи та підвищує її опірність вірусним і застудним захворюванням;
скорочує в кілька разів ризик розвитку злоякісних новоутворень, що важливо для людей із генетичною схильністю до онкології;
покращує функціонування травної системи та особливо корисний для людей із гастритом у гострій і хронічній формі;
позитивно впливає на серцевий м'яз і судинну систему;
нормалізує вміст глюкози в крові;
знижує кількість шкідливого холестерину в організмі;
зміцнює великі та малі кровоносні судини, покращуючи водночас згортання крові;
усуває запальні процеси, незалежно від вогнища їх виникнення;
очищає судини від токсинів і шлаків, розчиняючи холестеринові бляшки;
відновлює артеріальний тиск, допомагає знизити навантаження на серце;
покращує процес обміну речовин в організмі та прискорює метаболізм;
виводить з організму зайву рідину й у такий спосіб допомагає боротися з набряками.
Напій надає заспокійливий вплив на нервову систему, підвищує опірність організму до емоційних переживань і стресу. Користь гречаного чаю в тому, що він допомагає відновити кровообіг у головному мозку, поліпшити роботу мозку та розумові здібності. Регулярне вживання напою дає змогу запобігти інсультам.
Чай позитивно відбивається як на стан здоров'я, так і на красі. Щоденне його вживання допомагає продовжити молодість і красу шкіри, і зробити нігті міцними.
СКЛАД, АРОМАТ І СМАЧНІ ЯКОСТІ КУ ЦЯО
Китайський напій готується на основі татарської гречки, яка містить масу корисних мікроелементів і вітамінів. Наявність таких речовин наділяє напій масою корисних властивостей.
До його складу входять:
вітаміни А, В, Е та РР;
макро- та мікроелементи;
рутин;
клітковина;
білок;
флавоноїди.
ЯК ПРАВИЛЬНО ЗАВАЖАТИ
Приготування смачного гречаного чаю має деякі особливості, оскільки від обраного способу залежатиме смак напою та його корисність. Купити розфасований у пакетики чай Ку Цяо можна в аптеці.
Заварювати гречаний чай рекомендується в певній послідовності:
Вибрати скляний або керамічний посуд і всипати в нього чайну ложку гранул.
Зерна заварити склянкою теплою водою з температурою 90 °C.
Чай настоювати не менш ніж 5 хвилин, накриваючи посуд кришкою.
Профільтрувати напій і насолодитися приємним смаком.
Важливо пам'ятати про те, що не можна використовувати для приготування чаю крутий окріп. Одні й ті ж зерна можна заварювати до трьох разів, з кожним разом збільшуючи тривалість процедури. Упродовж дня такий напій можна вживати до трьох разів. Краще не готувати великі обсяги чаю, а найкраще перед кожним чаюванням робити новий напій.
Заварені зерна можна з'їсти, добре їх розжувавши — у них містяться корисні мікроелементи. Гречаний чай вважається гарною альтернативою чорним і зеленим сортам. Він запобігає розвитку багатьох захворювань і полегшує перебіг наявних.
МОЖНА ПИТИ ЗА ПРИ БЕРЕМЕННОСТІ
Гречаний чай вважається джерелом вітамінів і цінних речовин. Саме з цієї причини під час вагітності не тільки можна, але й потрібно вживати напій із чорної татарської гречки. З його допомогою вдається впоратися з токсином і наповнити організм великою кількістю вітамінів, макро- та мікроелементів. Вони корисні не тільки для майбутньої мами, але й для розвивального плоду.
Вживання гречаного чаю під час вагітності необхідне для правильного фізичного та розумового розвитку дитини.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 250 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 539 ₴