
Гречаний чай із чорної татарської гречки, чай Далян у банці 250 г, корисний чай, вітамінний чай
389 ₴
- Немає в наявності
- Код: 0307
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Насолоджуйтеся насиченим смаком і ароматом чорного гречаного чаю з татарської гречки, у зручній банці вагою 250 грамів.
Цей чай виготовлений із високоякісної чорної татарської гречки. Вона належить до диких різновидів посівної гречки. Для чаю використовують молоді зерна гречки, які збирають у певну пору року. Сировина просіюють, потім трохи обсмажують і перетворюють зерна на гранули. Після цього гранули пресують, після чого вже і виходить готовий напій.
Смак цього чаю можна описати як глибокий і насичений, з приємною гіркуватістю й нотками карамелі, горіхів і випічки.
Щоб зберегти смак напою, заварювати його рекомендується в певній послідовності:
1. вибрати можна будь-який зручний посуд, рекомендується використовувати посуд із кераміки або скла: френч-прес, чайник або звичайну чашку;
2. висипати в посуд 1-2 чайних ложок гранул чаю на 250 мл води;
3. залити водою з температурою приблизно 90-95 °C;
4. залишити настоюватися впродовж 3-5 хвилин, а для отримання міцного смаку напою можна збільшити час удвічі;
5. готовий напій (у разі використання ядер) треба процідити через ситечко.
Заварювати гречаний чай можна й холодною водою, проте час настоювання збільшиться до 2-3 годин. Одні й ті ж зерна татарської гречки допускається використовувати до трьох разів, з кожним разом збільшуючи тривалість процедури заварювання.
Ще трохи рекомендацій
Краще не готувати великі обсяги, а робити новий напій безпосередньо перед чаюванням.
Наприкінці чаювання заварені зерна можна з'їсти, адже в них найбільший вміст корисних мікроелементів.
Пити чай рекомендується після їди, у формі десерту.
Він чудово поєднується з цитрусовими, молоком та медом.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 250 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 389 ₴