Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2 відгуків
+380 (67) 236-39-99
Інтернет магазин 303
Кошик

Гречаний чай із чорної татарської гречки, чай Далян у банці 250 г, корисний чай, вітамінний чай

389 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0307
Гречаний чай із чорної татарської гречки, чай Далян у банці 250 г, корисний чай, вітамінний чай
Гречаний чай із чорної татарської гречки, чай Далян у банці 250 г, корисний чай, вітамінний чайНемає в наявності
389 ₴
+380 (67) 236-39-99
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Насолоджуйтеся насиченим смаком і ароматом чорного гречаного чаю з татарської гречки, у зручній банці вагою 250 грамів. Цей чай виготовлений із високоякісної чорної татарської гречки. Вона належить до диких різновидів посівної гречки. Для чаю використовують молоді зерна гречки, які збирають у певну пору року. Сировина просіюють, потім трохи обсмажують і перетворюють зерна на гранули. Після цього гранули пресують, після чого вже і виходить готовий напій. Смак цього чаю можна описати як глибокий і насичений, з приємною гіркуватістю й нотками карамелі, горіхів і випічки. Щоб зберегти смак напою, заварювати його рекомендується в певній послідовності: 1. вибрати можна будь-який зручний посуд, рекомендується використовувати посуд із кераміки або скла: френч-прес, чайник або звичайну чашку; 2. висипати в посуд 1-2 чайних ложок гранул чаю на 250 мл води; 3. залити водою з температурою приблизно 90-95 °C; 4. залишити настоюватися впродовж 3-5 хвилин, а для отримання міцного смаку напою можна збільшити час удвічі; 5. готовий напій (у разі використання ядер) треба процідити через ситечко. Заварювати гречаний чай можна й холодною водою, проте час настоювання збільшиться до 2-3 годин. Одні й ті ж зерна татарської гречки допускається використовувати до трьох разів, з кожним разом збільшуючи тривалість процедури заварювання. Ще трохи рекомендацій Краще не готувати великі обсяги, а робити новий напій безпосередньо перед чаюванням. Наприкінці чаювання заварені зерна можна з'їсти, адже в них найбільший вміст корисних мікроелементів. Пити чай рекомендується після їди, у формі десерту. Він чудово поєднується з цитрусовими, молоком та медом.
Характеристики
Основні
Вага250 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 389 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner