Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2 відгуків
+380 (67) 236-39-99
Інтернет магазин 303
Кошик

Старий шу пуер Юньнань Менхай, ШУ пуер млинців 357 г чорний чай витриманий 12 років із золотим павичом Menghai

759 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0219
Старий шу пуер Юньнань Менхай, ШУ пуер млинців 357 г чорний чай витриманий 12 років із золотим павичом Menghai
Старий шу пуер Юньнань Менхай, ШУ пуер млинців 357 г чорний чай витриманий 12 років із золотим павичом MenghaiНемає в наявності
759 ₴
+380 (67) 236-39-99
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Юньнанський пуер чай 12 років спеціальний приготований чай із золотим павичом Menghai Цей Шу Пуер — представник якісного, швидко дозрілого Пуеру: консистенція помітно в'язка та кремова з ароматом, що схожий на сирий шоколад і перець. Чай надходить безпосередньо з регіону Пуер у провінції Юньнань, недалеко від міста Пуер. Чай виробляється з якісного чайного листя зі старих дерев і проходить середню ферментацію. Весняне збирання 2012 року, висота плантації 1700-2000 м, фабрика Bajiaoting co. Ltd. Елітний «Золотий павич» створюється з бездоганно якісної сировини. Унікальний клімат провінції Юньнань, поблизу Лінсянга, наповнює листя і злегка недозрілі нирки, які використовуються для купажу, життєвою силою та цілющими властивостями. Колір, смак і аромат: Смак і шикарний аромат завареного чаю поступово розкривається в піалі. Відчуваються нотки сушеної дині, чорносливу та груші, легка терпкість і властива класичним Шен Пуерам гіркуватість. Свойства: Чудовий тонізувальний напій надає сили, заряджає бадьорістю, оздоровлює. Особливо корисний представницям прекрасної статі — Шен Пуер омолоджує й сприяє ефективному схудненню Заварювання пуеру: Покласти чай у чайник: в ідеалі потрібен глиняний заварник, але підійде і керамічний. Лайфхак: щоб чай краще розкрив аромат, посудина бажано нагріти вище кімнатної температури. Залити заварювання водою, нагрітою до 90 °C, почекати 20-30 секунд і злити рідину. Перший проливання потрібен, щоб прибрати пил із сухого листя й «пробудити» чай. Повторно залити воду. До речі, у Китаї наливають воду з чайників із довгим носиком і з відстані, щоб вода насичилася киснем. Настоювати чай треба 10-20 секунд: цього досить, щоб чай заварився. Готовий напій розливають по чашках і насолоджуються чаюванням. Важливо, щоб у чайнику не залишалося рідини: «стара» вода не має впливати на смак нового настою. Витриманий Пуер заварюється до 10-12 разів, тільки з кожним новим заливанням напій настоюється на 5 секунд довше.
Характеристики
Основні
Вага357 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 759 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner