
Старий шу пуер Юньнань Менхай, ШУ пуер млинців 357 г чорний чай витриманий 12 років із золотим павичом Menghai
759 ₴
- Немає в наявності
- Код: 0219
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Юньнанський пуер чай 12 років спеціальний приготований чай із золотим павичом Menghai
Цей Шу Пуер — представник якісного, швидко дозрілого Пуеру: консистенція помітно в'язка та кремова з ароматом, що схожий на сирий шоколад і перець. Чай надходить безпосередньо з регіону Пуер у провінції Юньнань, недалеко від міста Пуер. Чай виробляється з якісного чайного листя зі старих дерев і проходить середню ферментацію.
Весняне збирання 2012 року, висота плантації 1700-2000 м, фабрика Bajiaoting co. Ltd.
Елітний «Золотий павич» створюється з бездоганно якісної сировини. Унікальний клімат провінції Юньнань, поблизу Лінсянга, наповнює листя і злегка недозрілі нирки, які використовуються для купажу, життєвою силою та цілющими властивостями.
Колір, смак і аромат:
Смак і шикарний аромат завареного чаю поступово розкривається в піалі. Відчуваються нотки сушеної дині, чорносливу та груші, легка терпкість і властива класичним Шен Пуерам гіркуватість.
Свойства:
Чудовий тонізувальний напій надає сили, заряджає бадьорістю, оздоровлює. Особливо корисний представницям прекрасної статі — Шен Пуер омолоджує й сприяє ефективному схудненню
Заварювання пуеру:
Покласти чай у чайник: в ідеалі потрібен глиняний заварник, але підійде і керамічний. Лайфхак: щоб чай краще розкрив аромат, посудина бажано нагріти вище кімнатної температури.
Залити заварювання водою, нагрітою до 90 °C, почекати 20-30 секунд і злити рідину. Перший проливання потрібен, щоб прибрати пил із сухого листя й «пробудити» чай.
Повторно залити воду. До речі, у Китаї наливають воду з чайників із довгим носиком і з відстані, щоб вода насичилася киснем.
Настоювати чай треба 10-20 секунд: цього досить, щоб чай заварився.
Готовий напій розливають по чашках і насолоджуються чаюванням. Важливо, щоб у чайнику не залишалося рідини: «стара» вода не має впливати на смак нового настою.
Витриманий Пуер заварюється до 10-12 разів, тільки з кожним новим заливанням напій настоюється на 5 секунд довше.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 357 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 759 ₴