
Пуер Шу 2007 року, пресований млинець 357 г, пуер Юньнань, міцний китайський чай, справжній пуер Lao Banzhang
659 ₴
- Немає в наявності
- Код: 0328
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Цей чай був зроблений у провінції Юньнань, яка знаменита своїми "чайними місцями" з ідеальним кліматом. Сировина для пуеру зібрана високо в горах, з чайних дерев віком від 100 до 200 років. Після збору листя зазнало ферментації в спеціальних умовах, щоб досягти певного смаку й аромату. Потім напівготовий чай пройшов процес дозрівання (ощадження в спеціальних умовах упродовж декількох років). У результаті ми отримали чай із розвиненим і складним смаком.
Чай пуер Лао Бан Чжан є прекрасним вибором для поціновувачів шу пуеру.
Для заварювання чаю пуер, рекомендуємо такий спосіб:
1. Нагрійте чисту та свіжу воду до температури приблизно 95-100 °C. Це допоможе розкрити аромати та смак чаю.
2. Помістіть чай у посуд для заварювання (співвідношення: 3-5 грамів чаю на 150 мл води).
3. Залийте чай гарячою водою і дайте йому трохи розкритися впродовж декількох секунд. Потім вилийте цю першу настоянку, яка допоможе "пробудити" чайне листя.
4. Потім знову залийте чай гарячою водою й дайте йому настоюватися впродовж 5-15 секунд.
5. Насолоджуйтеся багатим смаком і ароматом пуеру.
Цей чай чудово витримує багаторазові протоки. Для отримання насиченішого смаку й аромату збільшуйте час настоювання під час кожного наступного заварювання.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 357 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 659 ₴