Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2 відгуків
+380 (67) 236-39-99
Інтернет магазин 303
Кошик

Бамбуковий віночок коричневий часен, віночок для матчі, посуд для приготування чаю матча

495 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0021
Бамбуковий віночок коричневий часен, віночок для матчі, посуд для приготування чаю матча
Бамбуковий віночок коричневий часен, віночок для матчі, посуд для приготування чаю матчаНемає в наявності
495 ₴
+380 (67) 236-39-99
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Бамбуковий віник є невіддільним атрибутом культури приготування японського чаю, адже традиційно використовується в кожній чайній церемонії та є одним із інструментів, що дають змогу приготувати японський чай за правильною технологією. Він застосовується для того, щоб чай матча рівномірно збивався й розмішувався, перетворюючись водночас на густу піну. Часен не впливає на смакові якості чаю й дає змогу зберегти його оригінальність. Зазвичай цей різновид посуду виготовляється майстрами вручну. Бамбуковий посуд чудовий тим, що абсолютно не впливає на смак чаю, оскільки є повністю натуральним і екологічним матеріалом. Під час виготовлення бамбукового віночка можна використовувати три різновиди стебел: Обожжений. Свіжий. Засушений. Виготовляється віночок вручну з цілісного стебла — це тривалий і делікатний процес. Вибрати віночок В інтернеті можна знайти величезну кількість віночків часнику, але для того, щоб вибрати продукт високої якості, потрібно орієнтуватися на деякі аспекти виробу та своїх смакових переваг. Наприклад, купуючи віночок із маленькою кількістю зубців, чай буде виходити міцнішим і насиченішим, тоді як часник із великою кількістю зубців сильніше спінить напій, у такий спосіб пом'якшивши його смак. Також вироби можуть відрізнятися за формою ручки та за місцем застосування — є віночки для використання на свіжому повітрі, а є для приміщення. Для дотримання технології приготування віночок перед чаюванням треба замочити в холодній воді, приблизно хвилин на тридцять або ж потримати приблизно хвилину під гарячою водою. Це вбереже його від механічних пошкоджень і зробить м'якшим, що полегшить процес збивання. Віночок часник обов'язковий атрибут японського чаювання й не варто відмовляти собі в задоволенні, проводити чайні церемонії вдома.
Характеристики
Основні атрибути
КолірБежевий
Користувацькі характеристики
Кількість у наборі1
Матеріал віночкаБамбук
Інформація для замовлення
  • Ціна: 495 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner