Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2 відгуків
+380 (67) 236-39-99
Інтернет магазин 303
Кошик

Шу Пуер, млинець 357 г, пуерсім братів, справжній китайський пуер, 2011 рік

1 100 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0295
Шу Пуер, млинець 357 г, пуерсім братів, справжній китайський пуер, 2011 рік
Шу Пуер, млинець 357 г, пуерсім братів, справжній китайський пуер, 2011 рікНемає в наявності
1 100 ₴
+380 (67) 236-39-99
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пуер Шу "Сім братів" — це один із найвідоміших і найпопулярніших різновидів шу пуеру, вироблений на півдні провінції Юньнань у Китаї. Назва "Сім братів" відсилає до легенди про семи братів, які володіли таємними знаннями про виробництво пуеру. За легендою, походження цього чаю пов'язане із сімома братами, які жили за часів Династії Мін. Ці брати були майстрами чаю й знали таємниці виробництва пуеру. Однак, у той час мався заборона на торгівлю пуером і братам довелося заховати свої чайні кеки (круглі щільні плитки пуеру) у горах. Вони залишили чай там на кілька років, щоб він міг правильно пройти ферментацію й отримати свій характерний смак і аромат. Пізніше, коли заборона на виробництво пуеру була знята, брати повернулися в гори та знайшли свої кеки, які виявилися неймовірно смачними й ароматними. Відтоді цей шу пуер отримав назву "Сім братів" на честь майстрів чаю, які створили цей напій. Сьогодні пуер Шу "Сім'я братів" продовжує бути популярним і улюбленим багатьма чайними гурманами. Млинці пуера шу Conglish - братів зібрані та оброблені вручну. Вони прекрасно витримуються довгий час, стаючи тільки кращими. Пуер має міцний смак і довгий посмак, що говорить про високу якість сировини, яка вирощена високо в горах. Чай не гірчить, має смак чорного шоколаду з нотами фруктів і свіжої випічки. Щоб правильно заварити цей пуер, рекомендуємо взяти глиняний, скляний або порцеляновий чайник із товстими стінками. Пам'ятайте, що ячориста глина здатна вбирати запахи, тому краще використовувати окремий глиняний чайник, який не використовувався для інших сортів (особливо червоних або зелених). Спочатку прогрійте посуд: залийте в нього окріп, поки він не поллється через край. Накрийте кришкою, потім вилийте воду. Укладіть на дно заварку в співвідношенні 3-5 г чаю на 150 мл води. Залийте чай кропом (95 °C), але це ще не чай. Першим проливанням ви маєте промити чайне листя, змити з нього пил. Усі наступні протоки рекомендується заварювати впродовж 5-15 секунд із подальшим збільшенням години заварювання.
Характеристики
Основні
Вага357 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 100 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner