Ферментований чай Шу-пуер вирощений і зібраний у провінції Юньнань на висоті 1400-1800 метрів. Чайне листя збирають високо в горах, у важкодоступних районах. Завдяки багаторічній витримці чай втратив гіркоти та отримав насичений, глибокий смак, у якому відчуваються ноти сухофруктів і тютюну. у заварюванні, підійде і для ранкового чаювання, і для обідньої перерви, і для вечірньої насолоди.
Особлива властивість пуеру в тому, що він дарує гармонію. Адже як пам'ятаємо з історії, спочатку пуер шу мав бути постачатися переважно в Тибеті. Безумовно, пуер шу тонізує організм, проте головна його функція — це очищення організму. Шу пуер гарний у будь-яку пору доби: і для ранкового чаювання, і для обідньої перерви, і для вечірнього релаксу.
Спосіб заварювання:
Прогріти чайний посуд.
Покладіть 3-5 г чаю на 150 мл. окропу
Перший настій необхідно вилити, у такий спосіб чайне листя промивається від забруднень і пилу.
Кожен наступний настій рекомендується тримати приблизно 5-15 секунд
Витримує понад 10 проток за коротких настоянь у 5-15 секунд
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Упаковка | Паперовий пакет |
Користувацькі характеристики | |
Кількість в пакованні | 1 |
Урожай | 2009 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 540 ₴