Чай вищої проби Шу Пуер (пресований пуер чорний) складається зі зрілого соковитого листя. Чайна сировина вирощують у знаменитому китайському селі Юньнань на висоті 2000-2200 метрів.
Історія виникнення пресованого Пуера бере свій початок у Давньому Китаї. Пресували його у формі цеглин як подушку під голову та у формі піал або гнізд. Це зумовлювалося зручністю зберігання й перевезення, а також чай пресували, оскільки в такому вигляді ферментація в чайному листі не припиняється.
Цей рідкісний примірник пуеру зібраний національним меншістю Даї вручну, з використанням автентичних методів виробництва. Саме тому Шу Пуер має сильну енергетику, яку неможливо не відчути.
Пуер Шу має м'який обволікальний деревно-горіховий смак із карамелевими нотами, трохи терпкий і зв'язувальний спочатку, з приємним посмаком. Палітра ароматів цього Шу розкривається зовсім інакше з третьої заварки — ніжний аромат кориці, осіннього лісу та дубового віника.
Настій виходить в'язкий, темно-коньячного кольору, з благородними відтінками бурштину.
Спосіб заварювання:
Покласти 3-5 г чаю на 150 мл води
Промити окропом чайний лист і відразу злити.
Перший настій тримати приблизно 5-15 секунд, далі час настоювання можна додавати на свій смак.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Користувацькі характеристики | |
Кількість в пакованні | 1 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 300 ₴