Китайський пуер Fu Ji Pu er Tea
1975 являє собою непростий деревний, осінній аромат, смак лісу після сильного зливи. Смак одночасно терпкий і солодкий, глибокий і багатогранний. У посмаку чаю ви знайдете трав'янисто-квіткові, фруктові, інжирові, фінікові тони. Нотки деревини та принади вологого листя. Чай прекрасно стиснений і всі грубі, гострі відтінки смаку зникають, поступаючись чистому, насиченому та солодкуватому смаку, з посмаком осіннього лісу після дощу. Настій маслянистий, густий і щільний, що нагадує вино, а смак м'який із терпкістю пряних нот.
Його дійсно можна порівняти з дорогим вином. Завдяки цьому чай наповнить вас розслаблювальним ефектом. Китайський чай пуер має корисні, цілющі властивості, які так потрібні нам у повсякденному житті:
сприятливо впливає на травну систему;
гармонізує;
покращує настрій;
зігріває зсередини;
допомагає в боротьбі з застудними захворюваннями;
покращує роботу пам'яті;
заряджає енергією на цілий день;
дає відчуття свіжості;
тонізує організм і бадьорить не гірше за каву;
сприятливо позначається на нервовій системі;
стимулює роботу серця;
прискорює обмін речовин в організмі;
допомагає позбавленню зайвої ваги, якщо вживати його щодня;
сприяє очищенню організм;
допоможе у разі отруєнь;
Колір настою може варіюватися різними відтінками, залежно від концентрації заварювання, але переважають бурштинові відтінки.
Спосіб заварювання
Під час заварювання чаю необхідно дотримуватися деяких правил:
Для заварювання досить використовувати 5-15 грамів китайського чаю й приблизно 150 мл води.
Використовувати воду 90-95 градусів.
Заварювати чай краще в глиняному чайнику.
Перше заварювання триває до двох хвилин. Цього часу буде досить, щоб змити чайний пил, розкрити та промити аркуш. З кожним разом збільшуйте час заварювання, і чай віддаватиме вам усю свою глибину та наповнюватиме вас силою.
У середньому наступні заварювання тривають від 1 до 3 хвилин, залежно від того, який чай за концентрацією ви віддаєте перевагу.
Не рекомендується перетримувати чай, щоб не було занадто терпкого смаку.
Чай може витримати 10-15 заварок.
Не треба вживати чай натщесерце, це треба робити через пів години після їди.
Пам'ятайте, що пресовані чайні листи в різних формах зберігаються довго, і чим довше, тим краще.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Тип чаю | Чай Пуер |
Форма випуску | Пресований |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 350 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 320 ₴