Шу пуер розкриває свою історію у світі чаю елегантним штрихом. Він відтворює магію традиційного китайського чайного ритуалу. Завдяки процесу ферментації, шу набуває свого глибокого, насиченого та землистого смаку, наповнюючи чашку вишуканими нотками природи. Згодом, немов під покровом мудрості, шу пуер дозріває, розкриваючи нові шари ароматів і нюанси смаку, втілюючи дух чайної історії у своїй багатій палітрі.
Смак шу пуеру характеризується багатством і глибиною. Він має землисті та деревні ноти, які змішуються з ніжними відтінками сухофруктів. Якщо віддаєте перевагу чайу з довгим і насиченим посмаком, то цей пуер точно для вас.
Аромат чаю — неповторна суміш землі, диму та солодких відтінків, які створюють атмосферу таємничості та приємного тепла.
Шу Пуер заварюється способом настоювання
Весь процес ділиться на такі етапи:
1. Спочатку потрібно прогріти чайний посуд.
2. Покладіть сухий чай у співвідношенні 3-5 г заварки на 150 мл окропу.
3. Залийте чайне листя водою і відразу зливайте. Це потрібно, щоб змити пил із чайного листя й пробудити чай.
Кожен подальший проливання заварювальний упродовж 5-15 секунд із поступовим збільшенням часу.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 357 г |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Подарункова упаковка | Ні |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Пресований |
Користувацькі характеристики | |
Кількість в пакованні | 1 |
Країна-виробник товару | Китай |
Урожай | 2015 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 499 ₴