Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
2 відгуків
+380 (50) 562-32-36
Інтернет магазин 303
Кошик

Чай чорний Пуер Шу 1 кг, пресований у плитці, 2015 рік

1 650 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0234
Чай чорний Пуер Шу 1 кг, пресований у плитці, 2015 рік
Чай чорний Пуер Шу 1 кг, пресований у плитці, 2015 рікНемає в наявності
1 650 ₴
+380 (50) 562-32-36
+380 (50) 562-32-36
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Суть технології полягає в тому, що пуер готують прискореним методом. За півтора місяця Шу Пуер проходить приблизно такі ж стадії ферментації, як Шен за 20 років витримки на полиці. Іншими словами, Шу Пуер старіють навмисно. І стоїть він у рази дешевший за 20-річний Шена. Заварений пуер Шу дає густій непрозорій настій інтенсивного кольору в діапазоні від коньяку до кави. Він міцний. Пахне деревною корою, старим горищем, землею, шоколадом і сухофруктами. Недарма з'явився міф, що цей чай зберігають у землі. Новачків часто бентежить така симфонія, але щойно до неї звикаєш, відірватися від чашки вже неможливо. Оригінальний Шу Пуер вирощений у регіоні — Юньнань. Урожай — 2015 року. У цьому регіоні чайні дерева ростуть у природних умовах, їх не підрізають і не обприскують хімікатами. Більшість із них висаджені в ХIХ столітті. Цей факт ще раз говорить про якість чайного листа. Чорний Пуер — напій для здоров'я До речі, у провінції Юньнань, де виробляють пуери, найвища тривалість життя. Поєднання? Не думаємо, адже темні пуери містять безліч корисних елементів, які сприятливо впливають на організм. У чайному листі є залізо, адже червоний ґрунт у провінції Юньнань, де виробляють пуер, збагачений цим елементом. Поліфеноли, вітаміни, мінерали, мікро- та макроелементи: тільки перерахування всього складу займе більше сторінки, адже в одній чашці чорного пуеру містяться сотні цінних компонентів. Спосіб приготування: Шу пуер — любить воду гарячіше, заливати треба окропом 95-100 градусів. Перову заварку зазвичай не п'ють, а зливають, протримавши приблизно 20 секунд. Наступне проливання тримається 30 секунд, далі час збільшується з кожним проливанням до 1-1,5 хвилин.
Характеристики
Основні
Вага1000 г
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Склад чаюМоночай
Тип чаюЧай Пуер
УпаковкаПаперовий пакет
Форма випускуПресований
Користувацькі характеристики
Урожай2015
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 650 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner