Суть технології полягає в тому, що пуер готують прискореним методом. За півтора місяця Шу Пуер проходить приблизно такі ж стадії ферментації, як Шен за 20 років витримки на полиці. Іншими словами, Шу Пуер старіють навмисно. І стоїть він у рази дешевший за 20-річний Шена.
Заварений пуер Шу дає густій непрозорій настій інтенсивного кольору в діапазоні від коньяку до кави. Він міцний. Пахне деревною корою, старим горищем, землею, шоколадом і сухофруктами. Недарма з'явився міф, що цей чай зберігають у землі. Новачків часто бентежить така симфонія, але щойно до неї звикаєш, відірватися від чашки вже неможливо.
Оригінальний Шу Пуер вирощений у регіоні — Юньнань. Урожай — 2015 року. У цьому регіоні чайні дерева ростуть у природних умовах, їх не підрізають і не обприскують хімікатами. Більшість із них висаджені в ХIХ столітті. Цей факт ще раз говорить про якість чайного листа.
Чорний Пуер — напій для здоров'я
До речі, у провінції Юньнань, де виробляють пуери, найвища тривалість життя. Поєднання?
Не думаємо, адже темні пуери містять безліч корисних елементів, які сприятливо впливають на організм. У чайному листі є залізо, адже червоний ґрунт у провінції Юньнань, де виробляють пуер, збагачений цим елементом. Поліфеноли, вітаміни, мінерали, мікро- та макроелементи: тільки перерахування всього складу займе більше сторінки, адже в одній чашці чорного пуеру містяться сотні цінних компонентів.
Спосіб приготування:
Шу пуер — любить воду гарячіше, заливати треба окропом 95-100 градусів. Перову заварку зазвичай не п'ють, а зливають, протримавши приблизно 20 секунд. Наступне проливання тримається 30 секунд, далі час збільшується з кожним проливанням до 1-1,5 хвилин.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Пресований |
Користувацькі характеристики | |
Урожай | 2015 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 650 ₴