Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2 відгуків
+380 (67) 236-39-99
Інтернет магазин 303
Кошик

Пуер ШУ Юньнань, млинець 357 грамів 2012 китайський чорний чай

715 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0115
Пуер ШУ Юньнань, млинець 357 грамів 2012 китайський чорний чай
Пуер ШУ Юньнань, млинець 357 грамів 2012 китайський чорний чайНемає в наявності
715 ₴
+380 (67) 236-39-99
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пуер ШУ Юньнань, урожай 2012 року Провінція Юньнань — батьківщина чайного дерева, перший паросток якоголізся на родючих тропічних землях південно-східних схилів Тибетських гір задовго до настання нашої ери. Саме звідси рослина з часом набула інших територіях, видозмінюючись і пристосовуючись до місцевих умов. Провінція Юньнань — батьківщина чайного дерева, перший паросток якоголізся на родючих тропічних землях південно-східних схилів Тибетських гір задовго до настання нашої ери. Саме звідси рослина з часом набула інших територіях, видозмінюючись і пристосовуючись до місцевих умов. Юньнань пуер — це сорт чаю, який виготовляється з листя чайних дерев певних видів, чиї статичні крони й особливо велике листя найбільш схоже на вигляд далеких предків. До речі, одне таке дерево, чий вік становить понад 2700 років, є національним надбанням і туристичною пам'яткою провінції. Китайський чай Шу пуер — вид пуеру, батьківщиною якого є Юньнань. Чай має багату історію завдовжки майже 200 років і зараз потрібний жителямам багатьох країн. Шу Пуер — китайський чорний Пуер Шу Пуер — чай, винайдений у провінції Юньнань, на півдні Китаю 1978 року. Для Шу пуера використовується сировина з молодих кущів сорту Тай Ді Ча. Іноді обробляються багаторічні чайні дерева, що ростуть на схилах гір. Чай пуер (у перекладі з китайської «пуер» — «земляний») — це особливий різновид чаю, який отримують способом ферментації попередньо обсмаженого чайного листя. У процесі його виготовлення відбувається окиснення, і чай набуває характерного чорного кольору з коричнево-зеленим відливом. За класифікацією китайський Шу пуер належить пресованим чаюм, тобто листя спресовані в невеликі за формою брикети. Також є екземпляри в розсипному вигляді. Однак у всіх випадках це ферментоване чайне листя. Тривала ферментація — відмітна якість Шу пуерів. Технологія дає змогу штучним способом старіти продукт, імітуючи структуру, смак і хімічний склад Шен пуерів. На відміну від Шу пуерів, Шен пуери дозрівають упродовж 20-30 років або більше в природних умовах. Завдяки такому підходу до оброблення і виходить чай Шу пуер. Китайський Шу-пуер має велику кількість корисних властивостей: має загальнозміцнювальну дію; знижує рівень цукру в крові та зменшує ймовірність виникнення діабету; очищає організм, сприяє виведенню токсинів; покращує стан шкіри, волосся й нігтів; нормалізує роботу травної системи; тонізує нервову систему; нормалізує артеріальний тиск; врівноважує обмін речовин; покращує пам'ять, концентрацію уваги та розумові здібності. Смак Шу пуеру — це смак витриманого чаю. Деякі стверджують, що присмак схожий на вершки, деякі порівнюють напій із гарячим шоколадом, іншим здається, що він схожий на кисель. Кожен по-своєму правий. Ферментація дає змогу отримати продукт, що містить у своєму складі пектин і кофеїн. Це дає настільну в'язкість, калорійність і робить його схожим на один із цих напоїв. Смак Шу Пуерів зазвичай м'який, деревний, з легким солодкуватим відтінком. Залежно від різновиду, можуть бути деревні, фруктові, горіхові, квіткові нотки. Ялина уловний земляний запах типова для Шу-настоїв. Шу Пуер може бути різних відтінків: від світло-сірого й темно-коричневого до чорного. Все залежить від того, яку було використана сировина для виробництва чаю та ступеня штучного «старування». Є два типи пуеру, які розрізняються за типом оброблення — шен-пуер і шупуер. Шен-пуер — це зібраний, зм'ятий, просушений на сонці, пропарений і спресований (у формі таблетки, плитки, гнізда тощо) чай. Унаслідок заварювання виходить прозорий жовтий настій із щільним насиченим смаком і посмаком, з тонким і стійким ароматом. Колір аркуша — темно-зелений. Шу-пуер проходить ті ж етапи оброблення, що й фен, але перед попаданням під прес його ще піддають ферментуванню. Утім, етап пресування може бути пропущений, і тоді такий пуер доходить до кінцевого споживача в сирувальній формі. Унаслідок заварювання виходить рубіново-червоний настій із витриманим землистим ароматом, а також насиченим щільним смаком і посмаком. Колір аркуша — червоно-коричневий. Пуер Шу Юнань — не залишить байдужим не одного справжнього поціновувача Китайських чаїв, цей і багато інших чаї Ви можете знайти в нашому розділі:
Характеристики
Основні
Вага357 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 715 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner