Та хон пао занурить вас у світ легенд Китаю. Цей улун унікальний своєю обробкою: він проходить стадії завивання, ферментації й обсмажування. Саме унікальна обробка робить цей улун одним із найдорожчих і найулюбленіших чаїв серед інших китайських сортів чаю.
Да Хун Пао — це чудовий китайський чай із вишуканим смаком і багатою історією. Цей чай є одним із найпрестижніших і найвідоміших сортів улуну (олуну, оооловуну, оолунга), а його унікальні якості роблять його справді незабутнім.
Чайна сировина збирається в гірській місцевості провінції Фуцзянь (гори Іу). Майже містичний клімат цього регіону, рясні дощі та винятково родючі ґрунти сприяють вирощуванню вишуканого чайного листя. Культивовані гілки дерев дають чаю особливий характер і багатий аромат.
Смак улуна з нотками смаженого чаю та приємним посмаком. Аромат має особливий шарм, він багатий, фруктово-квітковий. Залежно від методу приготування та часу заварювання, чай да Хун Пао може мати різні відтінки смаку, від насиченого та терпкого до м'якшого та солодкішого.
Гарна металева банка чорного кольору стане прекрасним подарунком чайному шанувальнику або тішитиме вас, красиво розмістившись на пілочці.
Як заварити такий цінний чай?
Попередньо прогрійте посуд для заварювання й пиття.
Не заварюйте улуни та пуери в одному й тому ж посуді.
Воду треба вибирати м'яку, покупну або фільтровану.
Закип'ятіть воду до появи великих бульбашок, після чого дайте охолонути їй до температури 85 °C.
Залийте чайне листя водою в пропорції 8 г чаю на 150 мл води та дайте настоятися впродовж 5-15 секунд.
Час заварювання таких проливань збільшуйте залежно від ваших уподобань.
Для заварювання пресованого Да Хун Пао потрібно трохи більше часу, ніж на розсипний чай — на одне заварювання 20-40 секунд.
Заварювати Улун "Да Хун Пао" можна до 10 разів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 250 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 549 ₴