
Елітний Шу Пуер 1997 року, чай у керамічному глечику 400 г, пуер Юньнань, чорний китайський чай
3 029 ₴
- В наявності
- Код: 0329
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Такий пуер ви точно ще не пробували!
Шу Пуер витриманий у керамічних глечиках 1997 року — це неперевершений чай, який завдяки витримці в кераміці позбувся різкого аромату та набув м'якого смаку. Цей пуер дуже рідкісний чай, його смак і аромат оцінять як новачки, так і цінителі китайського чаю.
Юньнанський пуер 1997 року має насичений і повний смак із гармонійним поєднанням гіркуватості та солодкості. Цей чай характеризується глибоким і щільним тілом, яке заповнює рот під час кожного ковтка. У смаку є ноти деревних прянощів, темного шоколаду та сухих фруктів, які додають складності та багатогранності смаку профілю.
Вище перераховані властивості смаку й аромату сформувалися завдяки витримці, вона надає чаю глибину та зрілість. У процесі тривалого зберігання чай повільно еволюціонує, розвиваючи нові шари смаку й аромату. Це дає змогу кожній чашці чаю пропонувати вам свою унікальну та неповторну сенсорну подорож, розкриваючи все більше нюансів і тонкощів із кожною протокою.
У його смакових і ароматичних властивостях важливу роль відіграє кераміка. Річ у тім, що кераміка — це пористий матеріал, який здатний вбирати вологу та зберігати аромати. Судини з кераміки захищають чай від впливу повітря, світла та вологи, що допомагає зберегти його свіжість і аромат упродовж тривалого часу. Пориста структура кераміки дає змогу чаю повільно розвиватися й еволюціонувати згодом, надаючи йому складніші та глибші смакові характеристики.
Спосіб заварювання:
1. Нагрійте свіжу питну воду до температури приблизно 95-100 °C.
2. Візьміть необхідну кількість чаю (рекомендовані пропорції: 3-5 грамів чаю на 150 мл окропу).
3. Покладіть листя чаю в посуд для заварювання.
4. Залийте листя гарячою водою та вилийте. У такий спосіб ви "пробудите" чай.
5. Знову залийте чай окропом і дайте настоятися впродовж 5-15 секунд.
6. Розлийте чай і насолоджуйтеся.
Шу витримує кілька проливів, час заварювання кожної подальшої проливання рекомендується збільшувати.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 400 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 029 ₴