
Шу Пуер, плитка 500 г, традційний тибетський пуер, Канчжуанський тибетський чай, чайсума
2 505 ₴
- В наявності
- Код: 0317
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Канчжуанський тибетський чай 2001 року це витриманий пуер. Чайний лист для цього чаю був ретельно відібраний, оброблений і витриманий у спеціальних умовах, що надали йому особливої глибини та насиченого смаку.
У результаті, процес виробництва Канчжуанського тибетського чаю, є дуже трудомістким і вимагає багаторічного терпіння і уміння. Але результатом є неповторний і унікальний чай, який гідно цінується шанувальниками чаю в усьому світі.
Чай складається з міцного китайського пуеру, молока яка, вершкового масла (олія виготовлена з молока якика) і невеликої кількості солі.
Головний складник цього пуеру, звичайно ж, чайна сировина. Спочатку листя ретельно відбирають: воно має бути зеленого кольору та не мати пошкоджень. Потім їх піддаються процесу ферментації та сушіння на відкритому повітрі. Після цього вони поміщаються в спеціальні контейнери, де витримуються впродовж декількох років.
Під час витримки відбувається безперервний процес окиснення й ферментації, що надає чаю насиченіший і глибший смак. Упродовж цього часу листя чаю поступово перетворюється на темно-коричневі або чорні, їх аромат стає насиченішим, а текстура — гладкішою та м'якшою.
Вже після отримання чудового пуеру його змішують в інших інгредієнтах і готують японський тибетський пуер. Процес приготування відбувається в спеціальній ємності, яка називається донмо (зовнішнім виглядом домно дуже схожий на маслобійку). Домно відбувається процес збивання всіх компонентів до однорідної консистенції.
Чай саме 2001 року унікальний тим, що 2001 року в регіоні виробництва були дуже сприятливі для вирощування сировини умови клімату, тому чай врожаю того року має насичений смак і аромат. Чай має неповторний аромат і багатий смак, який зберігається навіть після кількох заварювань. Смак і аромат доповнює глибокий коричневий колір і насичена текстура, яка обволікає смакові рецептори, залишаючи яскравий посмак.
Приготувати японський тибетський пуер можна двома способами: варе на вогні та настоюванням.
Спосіб заварювання Варка
Варка чаю на вогні надає напою особливого смаку й аромату. Важливо стежити за процесом варіння, щоб не пересушити або навпаки не перетравити чай. Цей спосіб заварювання чаю ділиться на такі етапи:
1. Залийте воду в ємність і поставте у вогонь. Для заварювання рекомендується використовувати м'яку та чисту воду.
2. Коли вода почне кипіти, додайте листя чорного чаю. Рекомендоване співвідношення: 10-15 г на 1000 мл води.
3. Зачекайте кілька секунд, поки вода не почне кипіти, потім зніміть із вогню.
4. Зачекайте, поки бульбашки зупиняться, потім знову поставте чай на вогонь і доведіть до кипіння.
5. Повторіть цей процес двічі-тричі, поки чай не відкриється й не віддасть свій аромат.
6. Обережно процідіть чай через сито або друшляк у чашку або чайник. За бажанням можна повторити процес заварювання кілька разів, збільшуючи час заварювання кожної наступної партії.
Спосіб заварювання настоюванням
1. Спочатку потрібно прогріти чайний посуд.
2. Покладіть сухий чай у співвідношенні 3-5 г заварки на 150 мл окропу.
3. Залийте чайне листя водою і відразу зливайте. Це потрібно, щоб змити пил із чайного листя й пробудити чай.
Кожен подальший проливання заварювальний упродовж 5-15 секунд.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 505 ₴