
Шу Пуер Менхай, пресований у плитці, 500 г, темний пуер, китайський ферментований чай 1988 року
1 979 ₴
- В наявності
- Код: 0302
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Пуер Шу 1988 року — чудовий китайський чай. Він сподобається як шанувальникам чаю, так і новачкам.
Шу Пуер Менхай у формі плитки — це ексклюзивний і високоякісний чай, який виробляється в провінції Юньнань у Китаї на висоті 1800 метрів. Цей чай виготовляється із сирого чайного листя, яке піддається спеціальній технології ферментації.
"Кирпичний" вид шу пуеру є одним із найпопулярніших способів паковання цього чаю, що дає змогу зберігати його довше й без втрати смаку й аромату. Шу пуер Менхай 1988 року має вагу 500 грамів, що робить його ідеальним вибором для тих, хто шукає чай для тривалого зберігання або для тих, хто любить насолоджуватися насиченішими та глибшими смаковими якостями шу пуеру.
Пуер Менхай має унікальний смак із відтінками землі та збалансованою солодкістю. Текстура чаю густа та насичена, вона підсилює його смакові якості та надає темному пуеру особливого шарму. У сухому вигляді чай також гарний, як і коли розкривається під час заварювання — джгутики чаїнок красивого шоколадного відтінку із золотистим домішкою нирок тішитимуть око довгий час.
Для заварювання пуеру краще використовувати спеціальний посуд, наприклад чайник, гайвань або типод.
Процес заварювання складається з таких етапів:
1. На 3-5 г чайного листа потрібно взяти 150 мл води.
2. Залити чайний лист окропом і злити першу протоку, змивши в такий спосіб пил із листя.
3. Кожен наступний пролив рекомендуємо заварювати впродовж 5-15 секунд.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 979 ₴