
Шу Пуер 350 г, 70-80-х років, колекційний китайський чай, чорний чай пресований млинець
1 589 ₴
- Немає в наявності
- Код: 0291
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Витриманий Шу Пуер — чай із гармонійним і збалансованим смаком. Справжні знавці пуерів розуміють, щіто чай благородний і елітний не має чітко окресленого гіркоти й оліїстості в настої.
Для Шу пуера використовується сировина з молодих кущів, які обробляють способом ферментації попередньо обсмаженого чайного листя. У процесі його виготовлення відбувається окиснення й чай набуває темного кольору з коричнево-зеленим відливом. Технологія ферментації дає змогу штучним способом старіти чай, імітуючи структуру, смак і хімічний склад Шен пуерів. Після оброблення пуер пресують і упаковують у цеглу або млинець. Млинці вважаються зручнішою та компактнішою формою для зберігання й перевезення чаю.
Щоб правильно заварити шу пуер, вам знадобиться глиняний, скляний або порцеляновий чайник із товстими стінками. Пам'ятайте, що пориста глина здатна вбирати запахи, тому краще використовувати окремий глиняний чайник, який не використовувався для інших сортів (особливо червоних або зелених).
Спочатку прогрійте посуд: залийте в нього окріп, поки він не поллється через край. Накрийте кришкою, потім вилийте воду.
Укладіть на дно заварку в співвідношенні 3-5 г чаю на 150 мл води. Залийте чай окропом (95 °C), але це ще не чай. Першим проливанням ви маєте промити чайне листя, змити з них пил і "розбудити" чай.
Усі наступні проливання рекомендується заварювати впродовж 5-15 секунд.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 350 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 589 ₴