Кордицепс
Кордицепс — унікальний гриб, який не схожий на інші. Батьківщина цього гриба — гори Китаю. Він росте тільки на висоті 2000-3000 м. Цей гриб росте, що росте на метеликах — гусеницях.
Містить у собі масу біологічно активних речовин, але найцінніші — β-глюкани, кордицепен і кордицепова кислота.
Кордицепс цікавий завдяки широкому набору полісахаридів. Вони відіграють роль високооктанового пального для організму. Загалом, їх роль пов'язують із відновленням метаболічних процесів організму.
Кордицепс м'який стимулятор, а не ноотроп. Він підвищує витривалість, працездатність, м'яко стимулює організм.
Сучасні біотехнології дають змогу сепарувати китайський гриб Кордицепс, сублімувати після бродіння, розтерти в дрібний порошок, і отриманий за потреби укладають у желатинові капсули, зручні для застосування або використовують як порошок.
Рецепти як використовувати сушений кордицепс.
Додайте 1/2 чайної ложки в теплу воду, каву або чай. Чудове доповнення до лікувальних бульйонів, соусів, снаобій, смузі, необробленого шоколаду та настоянок.
Візьміть 5 г гриба, включно з основою. Потім залийте його 100-150 мл гарячої води та залиште приблизно на 5 хвилин. Випийте відвар, який вийшов, а також не забудьте з'їсти сам паросток для найкращого ефекту.
Використовуйте двічі на день вранці перед сніданком і ввечері перед сном (бажано за 30 хвилин до та після їди, щоб поживні речовини легко засвоювалися).
Вакуумне паковання 250 г, заводське фасування.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Упаковка | Пакет |
Форма випуску | Порошок |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 250 |
Вікова група | Для дорослих |
Корисні речовини | комплекс вітамінів, мікро- та макроелементів |
Застосування | для імунітету, для печінки, для травлення та шлунково-кишкового тракту, під час занять спортом і тренувань, у разі інфекцій і запалень |
Властивості | антиоксидант, комплексні, загальнозміцнювальні, живлення, протизапальні, тонізувальні |
Тип продукції | Сушені |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 320 ₴