
Смола пуера Cha Gao 1980 рік Юньнань, колекційний елітний чай, сирий старий пуер Шу плитка 500 г
9 480 ₴
- В наявності
- Код: 0102
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Насамперед це дійсно витриманий кен — аромат, смак і відчуття в роті — все говорить про те, що він СМАКИЙ.
Багатий і комплексний, щільний, солодкий, з гарною ци і нескінченними проливаннями.
По-справжньому витриманий пуер із давніх дерев!
Так само як і весь Пуер, смола Пуеру виробляється в провінції Юньнань. Смола Пуера йдеться в історії ще з часів імператорів Стародавнього КитаюДля її виготовлення використовується та сама сировина, що й для виготовлення млинців Пуера, тобто її варлять із листя певного сорту чайного дерева. Смола може виготовлятися зі свіжого листя або вже пройшли процес ферментації, у першому випадку готова смола буде називатися Шен, у другому, відповідно, Шу.Це треба враховувати під час вибору та купівлі продукту, адже смак, настій і дія буде істотно відрізняється. Сирий або вже ферментований чайний лист довго варлять у великих котлах, причому з 10 кг чайного листя отримують менш ніж кілограм смоли! Звідси й така вартість смоли Пуеру. Після багатьох годин кипіння вода википає повністю, а на дні залишається тягуча, густа маса, яка вирушає на подальше оброблення і пресування.Преємство смоли Пуера полягає в простоті її використання — досить лише помістити гранулу в кухоль і трохи перешкодити. На смак виходить приємний напій, а тонізує він не гірше від самого Пуеру! Науково доведено, що чай бадьорить набагато сильніше, ніж кава, а піднятий настрій і тонус зберігаються довше, тому ми впевнено рекомендуємо всім працівникам розумового та фізичної праці використовувати смолу Пуеру на роботі, вдома, на тренуваннях, як корисне джерело бадьорості.
Як правильно заварювати чай пуер у заварювальному чайнику (150-250 мл)? 1 порцію то ча розм'якшують окропом упродовж 5-10 секунд, потім зливають заварювання. Ємність заповнюють гарячою водою (90 °C) і мчать під кришкою 20 секунд. Потім із чайника готовий напій розливають піалами.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Тип чаю | Чай Пуер |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Пресований |
Користувацькі характеристики | |
Кількість в пакованні | 1 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 9 480 ₴