
Пуер Шу пресований млинець 2016 року 357 г Guangyunhao, справжній чорний китайський чай елітний
549 ₴
- В наявності
- Код: 0128
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Пуер Шу Guangyunhao 2016 року
Дрібнористий юньнаньський пуер солідної витримки. Зістарений, густий, сильний Шу з бадьорливим ефектом, оксамитовим смаком і приємною ціною. Заставляє мозок працювати, а тілу не дає впасти в сонливість.
У пуеру багато шанувальників, що не дивно. Він смачний, стійкий у заварюванні та дарує гармонійний чайний стан. У купажі дрібний лист і бруньки з округу Сішуаньбану. Пресування в міру щільне, можливо, знадобиться допомога пуерного ножа.
Колір, смак і аромат
Тривала витримка пом'якшила різкі пуерні ноти, зробила смак м'яким, а посмак мелодійним. Відтінок настою залежить від міцності заварювання, від темно-горіхового до майже нафтового. Аромат густий і обволікальний. У смаку відтінки чорносливу, деревної кори та легкий натяк на тютюн. Залишає затяжний солодкуватий посмак.
Корисні властивості
Попри м'який смак, міцно бадьорить. Прожене ранкову сонливість, збере думки, обстритує концентрацію й увагу.
Рекомендація
Шу пуер — чай сильної ферментації, насичений і бадьорий. Його смак залежить від сировини, оброблення та зберігання, тому купажі різних виробників вирізняються нюансами характеру. Заварюйте чорний пуер у прогрітому посуді. Насиченість настою можна змінювати співвідношенням води та чаю, а також часом настоювання. Не бійтеся експериментувати!
Як заварювати: не жалюйте заварки, використовуйте окріп! Для заварювання протокою візьміть не менш ніж 5-6 грамів чаю на 100 мл окропу. Обов'язково промийте, після чого заварюйте з експозицією від 10 секунд, збільшуючи тривалість кожного подальшого проливання на 5-10 секунд. Пуер витримає не менш ніж 5 проток.
Гурмани припаде до смаку поживному Пуеру на молоці. Для його приготування треба взяти 0,5 літра молока та 2 чайні ложки чаю. Лист засинати в гаряче молоко та варити 5 хвилин.
Кількість чайного листа, температура води та посуд
Для заварювання в чайнику об'ємом 150-200 мл буде потрібно приблизно 2-3 грами пуеру. Якщо потрібен напій міцніший, кладуть 5-7 грамів. Міцність залежить від ваших смакових уподобань.
Заливають чайний лист водою 100 °C, настоюють приблизно 1-2 хвилин. Перву заварку краще злити.
Для розкриття потенціалу чаю використовують гайвань із ісинської глини та типот — заварник для проливання. Можна готувати напій у посуді з боросилікатного скла або керамічного чайника. Для оброблення брикету будуть потрібні спеціальна дошка та ніж.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 357 г |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Розмір чайного листа | Дрібнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Пресований |
Користувацькі характеристики | |
Урожай | 2016 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 549 ₴