Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2 відгуків
+380 (67) 236-39-99
Інтернет магазин 303
Кошик

Пуер Шу пресований млинець 2016 року 357 г Guangyunhao, справжній чорний китайський чай елітний

549 ₴

  • В наявності
  • Код: 0128
Пуер Шу пресований млинець 2016 року 357 г Guangyunhao, справжній чорний китайський чай елітний
Пуер Шу пресований млинець 2016 року 357 г Guangyunhao, справжній чорний китайський чай елітнийВ наявності
549 ₴
+380 (67) 236-39-99
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Пуер Шу Guangyunhao 2016 року Дрібнористий юньнаньський пуер солідної витримки. Зістарений, густий, сильний Шу з бадьорливим ефектом, оксамитовим смаком і приємною ціною. Заставляє мозок працювати, а тілу не дає впасти в сонливість. У пуеру багато шанувальників, що не дивно. Він смачний, стійкий у заварюванні та дарує гармонійний чайний стан. У купажі дрібний лист і бруньки з округу Сішуаньбану. Пресування в міру щільне, можливо, знадобиться допомога пуерного ножа. Колір, смак і аромат Тривала витримка пом'якшила різкі пуерні ноти, зробила смак м'яким, а посмак мелодійним. Відтінок настою залежить від міцності заварювання, від темно-горіхового до майже нафтового. Аромат густий і обволікальний. У смаку відтінки чорносливу, деревної кори та легкий натяк на тютюн. Залишає затяжний солодкуватий посмак. Корисні властивості Попри м'який смак, міцно бадьорить. Прожене ранкову сонливість, збере думки, обстритує концентрацію й увагу. Рекомендація Шу пуер — чай сильної ферментації, насичений і бадьорий. Його смак залежить від сировини, оброблення та зберігання, тому купажі різних виробників вирізняються нюансами характеру. Заварюйте чорний пуер у прогрітому посуді. Насиченість настою можна змінювати співвідношенням води та чаю, а також часом настоювання. Не бійтеся експериментувати! Як заварювати: не жалюйте заварки, використовуйте окріп! Для заварювання протокою візьміть не менш ніж 5-6 грамів чаю на 100 мл окропу. Обов'язково промийте, після чого заварюйте з експозицією від 10 секунд, збільшуючи тривалість кожного подальшого проливання на 5-10 секунд. Пуер витримає не менш ніж 5 проток. Гурмани припаде до смаку поживному Пуеру на молоці. Для його приготування треба взяти 0,5 літра молока та 2 чайні ложки чаю. Лист засинати в гаряче молоко та варити 5 хвилин. Кількість чайного листа, температура води та посуд Для заварювання в чайнику об'ємом 150-200 мл буде потрібно приблизно 2-3 грами пуеру. Якщо потрібен напій міцніший, кладуть 5-7 грамів. Міцність залежить від ваших смакових уподобань. Заливають чайний лист водою 100 °C, настоюють приблизно 1-2 хвилин. Перву заварку краще злити. Для розкриття потенціалу чаю використовують гайвань із ісинської глини та типот — заварник для проливання. Можна готувати напій у посуді з боросилікатного скла або керамічного чайника. Для оброблення брикету будуть потрібні спеціальна дошка та ніж.
Характеристики
Основні
Вага357 г
Смакові інгредієнтиНатуральні
Розмір чайного листаДрібнолистовий
Склад чаюМоночай
Тип чаюЧай Пуер
УпаковкаПаперовий пакет
Форма випускуПресований
Користувацькі характеристики
Урожай2016
Інформація для замовлення
  • Ціна: 549 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner