Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2 відгуків
+380 (67) 236-39-99
Інтернет магазин 303
Кошик

Елітний старий Пуер Шу пресований, Юньнань (2006 рік) 1 кг Menghai Premium справжній чорний китайський чай

1 650 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0135
Елітний старий Пуер Шу пресований, Юньнань (2006 рік) 1 кг Menghai Premium справжній чорний китайський чай
Елітний старий Пуер Шу пресований, Юньнань (2006 рік) 1 кг Menghai Premium справжній чорний китайський чайНемає в наявності
1 650 ₴
+380 (67) 236-39-99
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пуер Шу пресований Menghai Premium (2006 рік) Чайна фабрика Менхай (勐海茶叶厂): Чайна фабрика Менхай була офіційно заснована 1940 року групою з понад 90 чайних професіоналів з усього Китаю. Можливо, це найстаріша спеціалізована чайна фабрика в провінції Юньнань. Через це він має солідну репутацію, яку поважають прихильники чаю пуер. Menghai Banzhang виготовляється з маленьких і ніжного чайного листя, що зовсім відрізняється від великого, більш зрілого чайного листя. Це збільшує швидкість замочування. Настій легкий і прозорий, смак ароматний, солодкий і м'який, з ніжним і гладким посмаком. Особливості чаю й дегустаційна оцінка: Як і здебільшого, особливість чаю криється в його сировині. В основі чаю лежить сировина з гори Буланшань, що розташована на висоті 1500 м над рівнем моря. У цьому гірському регіоні чай виробляють уже понад 1400 років. У цьому Гу Шу досить велика кількість золотистих нирок, але також трапляються й тонкі черевички, які зовсім не псують загальну картину, а навпаки роблять чай із чудової сировини більш доступним. Зараз цьому шу пуеру 10 років і його вік досить цікаво позначається на смаку. До речі, пресування пуера на фабриці Юньхе відбувається давнім способом — за допомогою шліфувального каменю. Пу Юй витримує гідну кількість проток. У ньому є як сухофруктові нотки, так і мускус, сире дерево та пряні нотки. Настій однорідний, досить прозорий, не надто гучний, але водночас смак і аромат сильні та насичені. Корисні властивості: Як і всю пуеру, Менхай добре впливає на травлення, його можна пити вранці, на голодний шлунок. Має бадьорі властивості, попри невеликий вміст кофеїну. Цей чай здатний поліпшити увагу та концентрацію, а також прояснює думки, тому буде цікавий і тим, хто займається розумовою працею. Успадкувавши вікову чайну технологію, всі чаї є чистими, натуральними, екологічно чистими, по-справжньому зеленими та корисними якісними чаюми. Вони виготовляються з чаю, витриманого в сучасному дереві, сировини з листя стародавніх дерев і натуральної гірської джерельної води, а також виробляються за допомогою ексклюзивного процесу ферментації. Смак м'який, а солодкість висока. Ферментований Menghai fermentation master у Менхаї та перероблений Kunming Dry warehouse, він тепер п'ється з м'яким і насиченим смаком, майже без гіркоти або різних ароматів, чай виходить червоним і без домішок, а чайна основа червона, коричнева, масляниста та не карбонізована! Рекомендації щодо заварювання: Найкращий посуд для заварювання: глиняний чайник, термос Способи заварювання: Пень Ча Температура: Заварювати чистою, м'якою водою за температури 95-98 °C Пропорції: 6-8г на чайник 180 мл Час настоювання та кількість заварювання: Час настоювання перших проток 10-20 секунд. Далі інтервали заварювання можна збільшувати. Менхай Гу Шу Пу Юй стабільно витримує 8-9 проток. Якщо заварювати пуер у кухлі (250 мл), необхідно приблизно 2-3 г чаю. Настоювати в такий спосіб чай можна приблизно 2-3 хвилини.
Характеристики
Основні
Вага1000 г
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Склад чаюМоночай
Тип чаюЧай Пуер
УпаковкаПаперовий пакет
Форма випускуПресований
Користувацькі характеристики
Кількість в пакованні1
Урожай2006
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 650 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner