Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
2 відгуків
+380 (50) 562-32-36
Інтернет магазин 303
Кошик

Юньнанський Пуер Витриманий Чай Цицзи 1980-х років Сирий Чай з Екскрементів Насекомих 357 г

3 500 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0431
Юньнанський Пуер Витриманий Чай Цицзи 1980-х років Сирий Чай з Екскрементів Насекомих 357 г
Юньнанський Пуер Витриманий Чай Цицзи 1980-х років Сирий Чай з Екскрементів Насекомих 357 гНемає в наявності
3 500 ₴
+380 (50) 562-32-36
+380 (50) 562-32-36
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Чай із комах. Він дійсно є й дуже поширений серед етнічних меншостей Китаю. Чай з екскрементів комах, також відомий як «Чай з драконячими перлами», являє собою особливий різновид чаю, який люблять пити народності м'яо, яо та інші етнічні маси, що проживають на стику провінцій Гуансі, Хунань і Гуйчжоу. Харчова цінність чаю з комах вища, ніж у звичайного чаю, він містить від 18 до 19 видів амінокислот, певну кількість сирого протеїну, сирого жиру, вуглеводів, дубильних речовин, вітамінів та інших поживних речовин, а також мікроелементів, необхідні організму. Практика виробництва чаю, що ґрунтується на згодовуванні чайних гілок і листя комах, і отримання з їхньої фекалійної сировини сходить ще до династії Хань. Ще на початку династії Хань предки мяо в Ченгу використовували бамбуковий чай для щоденного вживання. Бамбуковий чай — це чагарник, сухостійкий і холодостійкий, що має сильну здатність до регенерації та надзвичайно стійкий до шкідників і хвороб. Чай із листя бамбука світло-жовтий, злегка гіркуватий і солодкий, він не розвивався після трьох-п'яти днів зберігання. Предки народності м'яо збирали велику кількість листя чаю та бамбука для домашнього використання як лікувальний напій для профілактики захворювань. Люди складали надлишки старого чайного листя в бамбукові кошики або дерев'яні бочки на горищі. Згодом вони виявили, що старі чайне листя й нирки, що скупчилися в бамбукових кошиках або дерев'яних бочках, зникли, а залишилася лише купочка частинок дрібниць ріпакового насіння, за якими повзали маленькі чорні комахи. Предки народності м'яо здогадалися, що це, мабуть, були фекалії комах після поїдання бамбука. Деякі люди м'яо намагалися заварювати ці екскременти в киплячій воді та виявили, що вода стала червоно-жовтою відразу після того, як екскременти комах таяли. А отриманий напій мав елегантний аромат і солодкий м'який смак. Так чай із комах прийшов у світ Китаю та залишився в їхньому раціоні назавжди. «Чай із комах» насправді є просто загальним терміном, який варіюється залежно від місця походження й рослин, що поїдаються комахами. Збір 1980 х років, висота 1600-1800 м, фабрика Hulushang Tea co. Ltd. Як правильно заварювати чай пуер у заварювальному чайнику (150-250 мл)? 1 порцію то ча розм'якшують окропом упродовж 5-10 секунд, потім зливають заварювання. Ємність заповнюють гарячою водою (90 °C) і мчать під кришкою 20 секунд. Потім із чайника готовий напій розливають піалами.
Характеристики
Основні
Вага357 г
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Склад чаюМоночай
Тип чаюЧай Пуер
Форма випускуПресований
Користувацькі характеристики
Кількість в пакованні1
ПакованняПаперова: Паперова
Інформація для замовлення
  • Ціна: 3 500 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner