ктикварний Шен Пуер зібраний із диких дерев віком 300 років від чайного дому з Шанхея одного з центрів культури споживання чаю Пуер у Китаї. Культура ферментованих продуктів багата на й чай не став винятком. Зараз уже є інвестори, які вкладають гроші в Пуер.
Збирання 1970 х років, висота 1500-1800 м, провінція Юньнань, фабрика Yunnan Tea co. Ltd.
Як правильно заварювати чай пуер у заварювальному чайнику (150-250 мл)? 1 порцію то ча розм'якшують окропом упродовж 5-10 секунд, потім зливають заварку. Ємність заповнюють гарячою водою (90 °C) і мчать під кришкою 20 секунд. Потім із чайника готовий напій розливають піалами.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 180 г |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Упаковка | Жерстяна банка |
Форма випуску | Розсипний |
Користувацькі характеристики | |
Кількість в пакованні | 1 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 559 ₴