Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2 відгуків
+380 (67) 236-39-99
Інтернет магазин 303
Кошик

Колекційний Пуер Шу Цинмай 500 г витриманий чорний китайський чай 1992 року, Юньнань

2 376 ₴

  • В наявності
  • Код: 0276
Колекційний Пуер Шу Цинмай 500 г витриманий чорний китайський чай 1992 року, Юньнань
Колекційний Пуер Шу Цинмай 500 г витриманий чорний китайський чай 1992 року, ЮньнаньВ наявності
2 376 ₴
+380 (67) 236-39-99
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Дика природа та її діачна енергія. А якщо простіше — чудовий Пуер для цінителів індивідуальності. Пуер Цзин Мая народився на висоті 1800 метрів над рівнем моря, у садах регіону Цзин Май Шань. Чайні дерева, вік яких перевищує 100 років ростуть серед звичайних дерев, багато з яких квітні. Саме тому в чаю такий яскравий квітковий аромат. Якість Пуера залежить від сировини. Чай легко можна зіпсувати неправильною обробкою, але якщо чайний лист спочатку поганої якості, то його не врятує найкраща технологія. Пуер Цзин Ма виробляється в самому "пуерному" регіоні, де роблять чай упродовж вже понад 1300 років! Акуратно зібраний, оброблений і спресований із добірного чайного листя, під час заварювання чай повністю розкривається в гайвані. Цілісна сировина формує гарні переливи відтінків на поверхні. Пуер приємно тримати в руках і так само приємно та легко відокремити частину для заварювання. Особливості Колір під час заварювання Дикий Шу Пуер дає медово-бурштиновий, іноді бурштиново-коричневий. У цьому чаї використовується тільки високоякісна сировина дикого чаю. Дике чайне дерево із сильною кореневою системою вбирає велику кількість мінеральних речовин, що формують насичений смак із сильним смаком. Відчуваються ноти камфори та польових квітів. Спосіб заварювання Для правильного заварювання пуеру радимо використовувати чайник, гайвань або типод. Процес заварювання складається з таких етапів: 1. На 3-5 г чайного листа потрібно взяти 150 мл води. 2. Залити чайний лист окропом і злити першу протоку, змивши в такий спосіб пил із листя. 3. Кожен наступний пролив рекомендуємо заварювати впродовж 5-15 секунд.
Характеристики
Основні
Вага500 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 376 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner