Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2 відгуків
+380 (67) 236-39-99
Інтернет магазин 303
Кошик

Дикий елітний старий Пуер Шу Цзинмай 500 г ферментований чорний китайський чай 1997 року, Юньнань

2 200 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0198
Дикий елітний старий Пуер Шу Цзинмай 500 г ферментований чорний китайський чай 1997 року, Юньнань
Дикий елітний старий Пуер Шу Цзинмай 500 г ферментований чорний китайський чай 1997 року, ЮньнаньНемає в наявності
2 200 ₴
+380 (67) 236-39-99
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Дика природа та її діакая енергія. А якщо простіше — чудовий Пуер для цінителів індивідуальності. Шляхетний Дикий Шу Пуер вирощують, у провінції пуерів — Юньнань. У цій провінції унікальні умови для вирощування камелії китайської або чайного дерева. Гори переходять у пагорби з родючими ґрунтами, теплий клімат, велика кількість опадів і висока вологість повітря сприяють вирощуванню унікального елітного китайського чаю. Тільки в цій провінції ростуть чайні дерева, вік яких перевищує 100 років. Тут виробляють чайну пасту (смолу пуеру Шу) і знаменитий Чень Нянь Шу Пуер вік якого 12 і навіть 15 років. Особливості Колір під час заварювання Дикий Шу Пуер дає медово-бурштиновий, іноді бурштиново-коричневий. Аромат чаю мінливий із нотами чорносливу та горіхів. У смаку зібраний букет із сухофруктів, горіхів, чорного шоколаду та меду, з легкими деревними нотами. Смак м'який, майже без терпкості, з довгим мінливим посмаком. Одна й та ж заварка може мати різні смакові відтінки, залежно від тривалості заварювання. Дикий Шу Пуер можна заварювати понад п'ять разів, і з кожним разом він не втратить смаку й аромату, а дасть відчути їх нові нюанси. Користь від пуеру Шу: - Знімає втому - Покращує настрій - Заряджає енергією - Покращує обмін речовин - Нормалізує травлення - Виводить токсини та шлаки - Концентрує увагу Властивості пуеру У чаї міститься велика кількість кофеїну, тому він надає бадьорості, знімає сонливість і втому. Дикий Шу Пуер краще вживати вранці або впродовж дня, а за кілька годин до сну від приймання чаю краще відмовитися. Напій виводить шлаки з організму, сприяє розщепленню жирів, виведенню холестерину та покращує травлення. Ми радимо купити Дикий Шу Пуер тим, хто вже оцінить смак комфортного Пуера і навіть смимо ризикнути, Да Хун Пао. Як заварити Дикий розсипний шу пуер Взяти чайник, колбу, гайвань або типод, на Ваш розсуд. Засипати чайне листя. На одну чайну церемонію буде потрібно 7 грамів (1-2 чайні ложки) за об'єму посудини для заварювання на 200-250 мл. Значення можуть варіюватися: хтось любить насиченіший смак, хтось м'якший. Залити чайний лист окропом, злити через 5-10 секунд. У такий спосіб треба промити чай. Пуери завжди необхідно промивати перед чаюванням. Залити чайний лист окропом повторно (для пуеру рекомендується температура приблизно 95-100 градусів). Через 20-40 секунд злити заварений чай у чаї (вершник) або відразу розлити піалами, якщо Ви користуєтеся типодом. Розлити чай піалам із чахая. Це — перша пролива. Будь-який якісний чай витримує кілька проток. Відповідно, процедуру з 4 по 6 пунктів можна повторити.
Характеристики
Основні
Вага500 г
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Склад чаюМоночай
Тип чаюЧай Пуер
УпаковкаПаперовий пакет
Форма випускуПресований
Користувацькі характеристики
Кількість в пакованні1
Урожай1997
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 200 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner