Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2 відгуків
+380 (67) 236-39-99
Інтернет магазин 303
Кошик

Колекційний унікальний Шу Пуер 1930 року, Юньнанський чай, міцний китайський чай 357 г

64 000 ₴

  • В наявності
  • Код: 0408
Колекційний унікальний Шу Пуер 1930 року, Юньнанський чай, міцний китайський чай 357 г
Колекційний унікальний Шу Пуер 1930 року, Юньнанський чай, міцний китайський чай 357 гВ наявності
64 000 ₴
+380 (67) 236-39-99
+380 (67) 236-39-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Шу Пуер 1930 року з провінції Юньнань — не тільки напій, але й подорож у минуле через аромати та смаки. Особливістю цього пуеру є його здатність до еволюції аромату та смаку з плином часу. Цей процес схожий на дозрівання вина або сиру. З початком свого шляху Шу Пуер може мати інтенсивні та глибокі землисті, деревні та навіть грибні ноти, що є результатом прискореної ферментації та оброблення. Однак із роками зберігання, коли чай подорожує через різні стадії окиснення й ферментації, він може поступово набувати складніших і ніжніших відтінків. Це перетворення Шу Пуера на справжній "живий" напій, який змінюється у відповідь на умови зберігання й довкілля, робить його особливо захопливим і загадковим для шанувальників чаю. Колекціювання старих і добре збережених пуерів може перетворитися на справжню пригоду у світі смакових переживань і дослідження часу через чайну чашку. Для заварювання протокою потрібно мінімум 5-8 г чаю на 150 мл окропу. Обов'язково промийте посуд окропом, після чого заварюйте з експозицією від 15-30 секунд, збільшуючи тривалість кожного наступного проливання. Пуер витримає не менш ніж 5 проток. Для заварювання в чайнику об'ємом 150-200 мл потрібно приблизно 2-3 г пуеру. Якщо потрібен міцніший напій, кладуть 5-7 грамів. Міцність залежить від ваших смакових уподобань. Заливають чайний лист водою 100 °C, настоюють приблизно 1-2 хвилини. Перву заварку краще злити. Для розкриття потенціалу чаю використовують гайвань із ісинської глини та типот — заварник для проливання. Можна готувати напій у посуді з боросилікатного скла або керамічного чайника. Для оброблення брикету потрібна спеціальна дошка та ніж.
Характеристики
Основні
Вага357 г
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Подарункова упаковкаНі
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Склад чаюМоночай
Тип чаюЧай Пуер
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Форма випускуРозсипний
Користувацькі характеристики
Країна-виробник товаруКитай
Інформація для замовлення
  • Ціна: 64 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner